Verzekeringen voor particulieren

AUTOVERZEKERING P&V: VERZEKERING OP MAAT

Met P&V Auto verzekert u alleen wat u nodig hebt. Uw autoverzekering is steeds aangepast aan uw auto en aan uw levensstijl. Met duidelijke waarborgen, zonder verrassingen.

Waarom autoverzekering bij P&V?

Verschillende formules

Ba-autoverzekering

Deze autoverzekering is wettelijk verplicht. Bij P&V krijgt u korting op uw premie, bijvoorbeeld als u een automatisch veiligheidssysteem hebt geïnstalleerd, of als u minder dan 10.000 km per jaar rijdt.

Jonge bestuurders

Jonger dan 26 jaar? U krijgt de kans om te bewijzen dat u een goede chauffeur bent. Als u de P&V Go Box installeert in uw auto, krijgt u een korting van 25% op uw BA-autoverzekering voor jongeren.

Volledige omnium

De omnium vergoedt de schade aan uw eigen auto, ook als u die zelf veroorzaakt hebt. Is uw auto ouder dan 2 jaar? Dan kunt u een unieke omniumformule kiezen: uw premie zakt elk jaar met 5%!

Mini-omnium

Deze autoverzekering vergoedt uw gebarsten en gebroken autoruiten. Net als de schade aan uw auto veroorzaakt door brand, natuurkrachten of een aanrijding met een dier. Schadevergoeding bij diefstal is optioneel.


UW BRANDVERZEKERING

Of u nu huurder of eigenaar bent, een brandverzekering is nooit een overbodige luxe. Niemand wil graag zelf opdraaien voor de kosten van een brand of waterschade. Met de brandverzekering Ideal Woning van P&V Verzekeringen geniet u van een prima bescherming en kunt u in alle vrijheid opteren om bepaalde zaken extra te verzekeren. Bij noodgevallen zorgen we voor onmiddellijke hulp en bij schade staat uw P&V agent aan uw zijde om de beste oplossing voor u te vinden.

Zes redenen om voor de brandverzekering van P&V Verzekeringen te kiezenDE PENSIOENSPAARVERZEKERING: FISCAAL SPAREN VOOR EEN AANVULLEND PENSIOEN

Uw pensioen voorbereiden met P&V Pensioensparen

Uw wettelijk pensioen zal een pak lager liggen dan uw laatste loon. Begin daarom vandaag al met P&V Pensioensparen. Zo bouwt u op een fiscaalvriendelijke manier een extra aanvullend pensioen op. En kunt u zonder financiële zorgen genieten van uw welverdiende pensioen.

Tot aan uw pensioen stort u maandelijks of jaarlijks premies die een gergarandeerde intrest opbrengen. Uw opgebouwd extra pensioen is dus 100% beschermd.

Pensioensparen geeft recht op een belastingsvermindering van 30% op de gestorte premies (max 980 euro/jaar). Een onmiddellijke winst tot 294 euro!

Voor een offerte op maat of bijkomende inlichtingen verwelkomen wij u graag op ons kantoor of neem vrijblijvend contact op via info@dewitenpartners.be