Luxe appartementen in Elviria, Marbella

Appartement voor € 184.660

, 29600 Elviria, Marbella
Ref: Elviria

Omschrijving

Prachtige luxe appartementen en penthouses ontworpen in mediterrane stijl, gebouwd met kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige afwerking.

De appartementen zijn gelegen in Elviria, op slechts 5 minuten rijden van Santa María Golf en winkel- en uitgaansgebieden, internationale scholen en de bekende Nikki Beach Club. Slechts 15 minuten rijden tot het centrum van Marbella en ongeveer 30 minuten van de luchthaven van Málaga.

Het complex beschikt over 8 zwembaden en prachtige en verzorgde tropische tuinen met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen. Gebouwd met eersteklas materialen om comfort te creëren en optimaal te kunnen genieten van de zon en het uitzicht.

Prijzen vanaf 184.660 Euro tot 234.004 Euro.

Alle appartementen hebben een ligging zuidoosten en de overgrote meerderheid van hen hebben een prachtig uitzicht op de zee. Prachtige locatie met spectaculair uitzicht. 3 golfbanen op 10 minuten rijden en 8 minuten van de beste stranden van Marbella.

Meer info over dit project of andere eigendommen in en rond Marbella, kan u vrijblijvend bekomen via sabrina@dewitenpartners.be of 0475/68.79.72.
Recente bestemming Niet ingegeven
Prijs € 184.660,00
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt