Dewit & Partners
Naamsesteenweg 181 3001 Heverlee
T.+32 16 29 89 10
E.info@dewitenpartners.be

Luxe appartementen in Cabopino, Marbella

Appartement voor € 375.000

29600 Cabopino, Marbella Bekijk op kaart
Ref: Cabopino

Delen

Luxe appartementen met 2/3 slaapkamers en ruime penthouses met 3 slaapkamers met een panoramisch zeezicht. Modern en open interieur met kamerhoge ramen. Volledig uitgeruste keukens met Siemens-apparatuur en overal voorzien van airconditioning. Eigentijdse architectuur in een omgeving met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en adembenemende uitzichten in Cabopino, iets ten oosten van Marbella.

Prijzen vanaf 375.000 Euro tot 435.000 Euro;

Cabopino heeft een eigen stijlvolle jachthaven. Er zijn aantrekkelijke eetgelegenheden, populaire loungebars en winkels. Op steenworp afstand van strandclubs en gouden zandstranden. Op slechts een half uur van Malaga en de internationale luchthaven, minder dan vijftien minuten van Marbella, Fuengirola en de glamour van Puerto Banús, is dit een omgeving waar natuur, vredige rust en zomerse opwinding samenkomen.

Het project bestaat uit 39 appartementen en penthouses. Het perceel is gelegen op een bevoorrechte locatie met uitzicht op de haven van Cabopino en golf. De huizen zijn gerangschikt rond prachtige gemeenschappelijke ruimtes en op een manier om het uitzicht te maximaliseren. Op een heldere dag is er fantastisch zicht op Gibraltar en Afrika. Een van de meest opvallende ontwerpkenmerken van de appartementen is het gebruik van grote ramen. De ramen in de woonkamer zijn van vloer tot plafond. Dit verenigt de binnenkant met externe woonruimtes waardoor u optimaal kan genieten van het unieke microklimaat dat Marbella het hele jaar door te bieden heeft.

Op een steenworp afstand vindt u golfbanen, maneges, tennis- en racketclubs, spa's, strandclubs, restaurants, winkels, apotheken, banken en scholen, waaronder de English International School en Deutsche Schule op slechts tien minuten afstand. Naast golfacademies biedt het gebied ook onderdak aan niet minder dan vijf tennisacademies, waaronder de Royal Tennis Club, de Don Carlos tennis- en recreatieclub, de Hofsaess Academy, Club del Sol en de Miraflores Tennis Club.
Voltooiing werken : zomer 2018.

Meer info over dit project of andere eigendommen in en rond Marbella, kan u vrijblijvend bekomen via sabrina@dewitenpartners.be of 0475/68.79.72.

Contactpersoon Sabrina Michaux

Bouwvergunning
Niet ingegeven
Recente bestemming
Niet ingegeven
Dagvaardingen
Niet ingegeven
Rechterlijke herstelmaatregel
Niet ingegeven
Bestuursdwang
Niet ingegeven
Last onder dwangsom
Niet ingegeven
Minnelijke schikking
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
As-Built Attest verkregen
Niet ingegeven
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit
Niet ingegeven
Beschermd pand?
Niet ingegeven
Beschermd monument
Niet ingegeven
Beschermd landschap
Niet ingegeven
Beschermd cultuurhistorisch landschap
Niet ingegeven
Beschermd stadsgezicht
Niet ingegeven
Beschermd dorpsgezicht
Niet ingegeven
Beschermde archeologische site
Niet ingegeven
Beschermde archeologische zone
Niet ingegeven
Beschermd archeologisch monument
Niet ingegeven

Prijs
€ 375.000

Staat
Nieuwe staat
Nieuwbouw
Ja